MoviesDB

Movie Review - Order by Related Videos

Yapmış olduğum iğne oyası modellerinden bir kaç tanesi

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 18149


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: June 18, 2017, 4:01 pm & Duration: 00:01:43


Likes: 125 | Dislike: 9


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Kolay Havlu Kenarı YapımıKolay Havlu Kenarı Yapımı
00:22:09September 10, 2017, 10:56 am
Kolay Havlu Kenarı Yapımı

Channel: Oya ve Dantel Dünyası & Total View: 283370


Tags:
No Video Tags


Add Date: September 10, 2017, 10:56 am & Duration: 00:22:09


Likes: 2100 | Dislike: 185


İğne oyası ikili badem yapımı | igne oyasi modelleri

Channel: İĞNE OYASI YAPIM AŞAMASI VE VİDEOLARI & Total View: 20709


Tags:
İğne, oyası, ikili, badem, İğne oyası ikili badem, yapımı, igne, oyasi, modelleri, igne oyasi modelleri, cicekli iğne oyaları, iğne oyası yazma, iğne oyası dersleri, iğne oya modelleri, iğne oyası çiçek modelleri, iğne oyası yapımı, yazma örnekleri, handmade, handicraft, diy, wie hand, handmade necklaces, jewelry, Nadelspitze, Kunsthandwerk, handwerk, turkish lace


Add Date: March 16, 2016, 9:28 am & Duration: 00:09:37


Likes: 137 | Dislike: 6


Videomda: İğne oyası ikili badem yapımı | igne oyasi modelleri ve iğne oyaları | How to make needle lace ?anlattım.

Videolar faydalı olduysa beğenmeyi ve içten yorumlarınızı esirgemeyin.

kanalıma ücretsiz abone olmak için : http://www.youtube.com/channel/?sub_confirmation=1 tıklayın

Anlatımlı Örgü Sepeti kanalıma
http://www.youtube.com/channel/?sub_confirmation=1 tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz.

İğne Oyası Yapım Aşaması Ve Videoları kanalımda :
en yeni iğne oyaları ile en son çıkan modelleri iğne oyası yazma ile yazma modellerini, iğne oyası gül modelleri ile gülleri , iğne oyası tülbent ile tülbent modellerini , havlu kenarı ve daha bir çok kategoride iğne oyası modelinin anlatımlı videosunu bulabilirsiniz

Yeni Kelebek Havlu Kenarı Dantelleri - Butterfly Lace Edge Of Towels

Channel: Çeyizlik El işleri & Total View: 52995


Tags:
el isi videolari, new style, new stylish, crochet lace, needle lace, ceyizlik el isleri, craft making, seccade modelleri, crafts for women, do it yourself, diy and women, arts and crafts, havlu kenari dantelleri, kelebek dantel, mekik havlu kenari, havlu islemeleri, dantel ornekleri, ceyizlik havlu, kolay dantel


Add Date: March 24, 2014, 6:44 am & Duration: 00:01:48


Likes: 120 | Dislike: 19


Yeni kelebek havlu kenari dantellerinin yapılışı: Bu havlu kenarları tığ ile yapılır. Yalnız gümüş renkli olan dantelde mekikte kullanılır. Zincir, tığ üstü, doldu ve örümcekten oluşur. Hepsi birbirinden güzel ve şık örneklerdir. Sizlerde çeyizleriniz de böyle güzel havlu kenarı dantelerinde bulundurmalısınız...

Birbirinden güzel iğne oyaları, tığ oyası, firkete oyaları ve şiş oya motifleri yöresel yazma tülbent kenarları ve el işi modelleri için youtube kanalımıza youtube.com/ceyizlikelisleri abone olabilir ve blogumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Handcrafted needlework models and videos of the most beautiful knitting patterns you can find in my channel.

© 2014 Ceyizlik Elisleri Elegance of Crafts
http://www.ceyizlikelisleri.com

iğne ve tığ oyası tülbent örnekleriiğne ve tığ oyası tülbent örnekleri
00:02:21October 10, 2017, 4:57 am
iğne ve tığ oyası tülbent örnekleri

Channel: Leyla Öncü & Total View: 17404


Tags:
No Video Tags


Add Date: October 10, 2017, 4:57 am & Duration: 00:02:21


Likes: 47 | Dislike: 6


iğne tığ oya nakiş tülbent

Bebek yastığı kılıfı işleme tekniği 3. video

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 50571


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: July 26, 2017, 7:00 pm & Duration: 00:29:50


Likes: 445 | Dislike: 32


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

40 iğne40 iğne
00:12:29April 28, 2015, 12:49 pm
40 iğne

Channel: Us Hs & Total View: 867531


Tags:
No Video Tags


Add Date: April 28, 2015, 12:49 pm & Duration: 00:12:29


Likes: 1970 | Dislike: 770


Nevin Ayvaz

Başörtü ve havlu kenarına yapılabilecek güzel bir model /needle lace

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 37791


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: January 19, 2018, 4:54 pm & Duration: 00:29:16


Likes: 413 | Dislike: 26


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

FİLE BOHÇA İŞLEME TEKNİĞİFİLE BOHÇA İŞLEME TEKNİĞİ
00:03:35April 24, 2016, 6:45 am
FİLE BOHÇA İŞLEME TEKNİĞİ

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 48494


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: April 24, 2016, 6:45 am & Duration: 00:03:35


Likes: 237 | Dislike: 12


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Tığla iğne oyasının birlikte yapıldığı motif 2.video

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 34089


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: September 18, 2017, 4:00 pm & Duration: 00:13:32


Likes: 309 | Dislike: 18


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

iğne oyası dilim işlemeiğne oyası dilim işleme
00:02:30August 19, 2016, 1:25 pm
iğne oyası dilim işleme

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 92136


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: August 19, 2016, 1:25 pm & Duration: 00:02:30


Likes: 408 | Dislike: 25


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Mutfak havlusu 3. videoMutfak havlusu 3. video
00:20:36December 7, 2017, 1:21 am
Mutfak havlusu 3. video

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 46216


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: December 7, 2017, 1:21 am & Duration: 00:20:36


Likes: 594 | Dislike: 31


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Yeni havlu kenarı k tırabzan tekniğinin yapılışı 3.video

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 106372


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: August 10, 2017, 12:39 pm & Duration: 00:15:48


Likes: 946 | Dislike: 82


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

İğne oyası nasıl ütülenirİğne oyası nasıl ütülenir
00:10:17November 19, 2017, 8:38 am
İğne oyası nasıl ütülenir

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 173874


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: November 19, 2017, 8:38 am & Duration: 00:10:17


Likes: 857 | Dislike: 86


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Bohça kenar oyasıBohça kenar oyası
00:03:24April 30, 2016, 10:13 am
Bohça kenar oyası

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 29607


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: April 30, 2016, 10:13 am & Duration: 00:03:24


Likes: 243 | Dislike: 17


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

İĞNE OYASI başörtü yapımıİĞNE OYASI başörtü yapımı
00:38:02February 7, 2016, 1:18 am
İĞNE OYASI başörtü yapımı

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 37763


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: February 7, 2016, 1:18 am & Duration: 00:38:02


Likes: 230 | Dislike: 11


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Beyaz havlu kenarı k trabzan 3.videoBeyaz havlu kenarı k trabzan 3.video
00:05:17July 12, 2016, 2:55 pm
Beyaz havlu kenarı k trabzan 3.video

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 293684


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: July 12, 2016, 2:55 pm & Duration: 00:05:17


Likes: 1360 | Dislike: 124


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Mevlut bas ortusu hazirliyorum nasilMevlut bas ortusu hazirliyorum nasil
00:00:45November 14, 2018, 7:08 am
Mevlut bas ortusu hazirliyorum nasil

Channel: igne oyası öğreniyorum & Total View: 1067


Tags:
No Video Tags


Add Date: November 14, 2018, 7:08 am & Duration: 00:00:45


Likes: 15 | Dislike: 1


İĞNE OYASI YÖRESEL BONCUKLU GENİŞ OYALAR VİDEO 6İĞNE OYASI YÖRESEL BONCUKLU GENİŞ OYALAR VİDEO 6
00:09:23September 7, 2018, 1:32 am
İĞNE OYASI YÖRESEL BONCUKLU GENİŞ OYALAR VİDEO 6

Channel: İĞNE OYASI ELAZIĞ BONCUKLU İĞNE OYASI ANLATIMLARI & Total View: 7298


Tags:
boncuklu iğne oyalari, boncuklu iğne oyaları, boncuklu iğne oyaları yapılışı, boncuklu iğne oyaları kolay, boncuklu iğne oyaları 2018, boncuklu iğne oyaları modelleri, boncuklu iğne oyaları 2018 model


Add Date: September 7, 2018, 1:32 am & Duration: 00:09:23


Likes: 57 | Dislike: 10


Motifli Havlu Kenarı YapımıMotifli Havlu Kenarı Yapımı
00:37:54February 19, 2018, 12:35 am
Motifli Havlu Kenarı Yapımı

Channel: Oya ve Dantel Dünyası & Total View: 149423


Tags:
No Video Tags


Add Date: February 19, 2018, 12:35 am & Duration: 00:37:54


Likes: 1962 | Dislike: 90


Havlu kenarı filenin yapılışıHavlu kenarı filenin yapılışı
01:23:22October 19, 2017, 1:40 pm
Havlu kenarı filenin yapılışı

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 50070


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: October 19, 2017, 1:40 pm & Duration: 01:23:22


Likes: 347 | Dislike: 23


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Yapılışı kolay renk renk iplerle yapılan yazma modeli

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 11199


Tags:
No Video Tags


Add Date: December 2, 2018, 5:17 pm & Duration: 00:18:53


Likes: 325 | Dislike: 5


Bir kaç renkle çiçekli ve düz yazmalara yapabileceğiniz şirin bir iğne oyası modeli

Çember oyasında modelde ek yeri nereden yapılır

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 37753


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: May 4, 2017, 2:45 pm & Duration: 00:17:29


Likes: 342 | Dislike: 14


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Beyaz leçek iğne oyalarıBeyaz leçek iğne oyaları
00:02:35June 14, 2016, 12:28 am
Beyaz leçek iğne oyaları

Channel: iğne oyası videoları & Total View: 64497


Tags:
Beyaz leçek iğne oyaları, leçek iğne oyaları, iğne oyası leçek örnekleri, iğne oyası, iğne oyası modelleri, leçek, yazma modelleri


Add Date: June 14, 2016, 12:28 am & Duration: 00:02:35


Likes: 130 | Dislike: 28


Özellikle tesettürlü bayanların tercih ederek kullandığı beyaz leçek iğne oyaları beyaz leçek üzerine beyaz iple yapıldığı zaman mükemmel görünüyor. Beyaz leçek modelleri de her yıl değişiyor, bu işi büyük bir zevkle yapan bayanlar her yıl yeni modellerle harika işler çıkartıyor.

Devamı = http://www.igneoyamodelleri.com/igne-oyasi-modelleri/beyaz-lecek-igne-oyalari-7855.html

İğne Oyası başörtü modeli 1. videoİğne Oyası başörtü modeli 1. video
00:20:40November 8, 2017, 3:16 pm
İğne Oyası başörtü modeli 1. video

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 341942


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: November 8, 2017, 3:16 pm & Duration: 00:20:40


Likes: 2074 | Dislike: 289


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Yeşil havlu dilim yapma tekniği 3. videoYeşil havlu dilim yapma tekniği 3. video
00:13:02September 7, 2017, 3:30 pm
Yeşil havlu dilim yapma tekniği 3. video

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 52292


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: September 7, 2017, 3:30 pm & Duration: 00:13:02


Likes: 411 | Dislike: 29


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

Beyaz havlu kenarı 2.videoBeyaz havlu kenarı 2.video
00:02:02July 10, 2016, 3:01 pm
Beyaz havlu kenarı 2.video

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 2666


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: July 10, 2016, 3:01 pm & Duration: 00:02:02


Likes: 32 | Dislike: 0


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

DİLİM KENAR OYASIDİLİM KENAR OYASI
00:04:27April 5, 2016, 5:59 am
DİLİM KENAR OYASI

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 16438


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: April 5, 2016, 5:59 am & Duration: 00:04:27


Likes: 116 | Dislike: 4


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK

İğne oyası boncuklu modelİğne oyası boncuklu model
01:18:31January 11, 2018, 1:44 pm
İğne oyası boncuklu model

Channel: İğne Oyası Aynur Şimşek & Total View: 33144


Tags:
iğne, oyası, aynur, şimşek


Add Date: January 11, 2018, 1:44 pm & Duration: 01:18:31


Likes: 352 | Dislike: 18


Videomu beğenmeyi unutmayın :) Gelecek videolar için lütfen abone olun Hoşçakalın AYNUR ŞİMŞEK ----- Don't forget to like my video :) Please subscribe for my next videos GoodBye AYNUR ŞİMŞEK