MoviesDB

music for stress relief - Order by Related Videos

Mitrovica me shqiptarë e serbë të ndarë rreth bashkëjetesës dhe integrimit të qytetit

Channel: Kosova Press & Total View: 2240


Tags:
Kosova, KosovaPress, Lajme, politikë


Add Date: January 5, 2018, 4:54 am & Duration: 00:05:55


Likes: 2 | Dislike: 0


Qyteti që sot jeton i ndarë, por me nostalgjinë se një ditë do të bashkohet, vazhdon të shihet në mënyra të ndryshme nga qytetarët serbë dhe shqiptarë sa i përket bashkëjetesës dhe integrimit të plotë të këtij qyteti.

#KosovaPress
#KosovaPressVideos
#KosovaPressLiveStream

www.kosovapress.com

Facebook: http://www.facebook.com/kosovapress/
YouTube: http://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial
Twitter: http://twitter.com/@kosovapressi
Instagram: http://www.instagram.com/kosovapressofficial

show plus mitrovicashow plus mitrovica
00:28:39July 28, 2012, 5:37 pm
show plus mitrovica

Channel: Naser Fejzullahu & Total View: 3073


Tags:
VTS


Add Date: July 28, 2012, 5:37 pm & Duration: 00:28:39


Likes: 19 | Dislike: 1


Programi Show plus TV Mitrovica

Naim Krasniqi Halil Bytyqi Mahmut Pasha TV FestinaNaim Krasniqi Halil Bytyqi Mahmut Pasha TV Festina
00:21:41January 24, 2014, 10:04 pm
Naim Krasniqi Halil Bytyqi Mahmut Pasha TV Festina

Channel: Festina AV Production & Total View: 95892


Tags:
onairmusic2015, onairmusic


Add Date: January 24, 2014, 10:04 pm & Duration: 00:21:41


Likes: 142 | Dislike: 20


Synaj Saraqi te ka lala TVMITROVICASynaj Saraqi te ka lala TVMITROVICA
00:04:06February 7, 2011, 6:41 am
Synaj Saraqi te ka lala TVMITROVICA

Channel: RTVMITROVICA & Total View: 23764


Tags:
Synaj, Saraqi, lala, TVMITROVICA


Add Date: February 7, 2011, 6:41 am & Duration: 00:04:06


Likes: 23 | Dislike: 1


Synaj Saraqi te ka lala TVMITROVICA

Kush e nisi luften ma i pare tv mitrovica 4/5Kush e nisi luften ma i pare tv mitrovica 4/5
00:21:28May 18, 2013, 3:17 pm
Kush e nisi luften ma i pare tv mitrovica 4/5

Channel: amulaj & Total View: 14656


Tags:
www.salicekaj.com, kush e nisi luften ma i pari, saim tahiraj, lush mulaj, ekrem sheholli, intervist me ekrem shehollin, shoqata humantiare sali cekaj, sali cekaj, komandant sali cekaj


Add Date: May 18, 2013, 3:17 pm & Duration: 00:21:28


Likes: 34 | Dislike: 4


Kush e nisi luften ma i pari

Muki i Vedat bijav Belgija jan-2014 1-deoMuki i Vedat bijav Belgija jan-2014 1-deo
00:18:54January 6, 2014, 10:56 am
Muki i Vedat bijav Belgija jan-2014 1-deo

Channel: STUDIO-ROMEOHD1-01522 4119 294 & Total View: 175515


Tags:
roma-srbija, kosovo-makedonija-Gipsy, music


Add Date: January 6, 2014, 10:56 am & Duration: 00:18:54


Likes: 100 | Dislike: 44


Abonnieren & mit mir um die Welt reisen
Studio Romeo Audio und Video Produktion
Kont:Tel 0049/162 370 8293....
Tel2/ 0049/176 999 77 112
Ovaj Video koji je postavljen...Dozvoljen je Od Gazde svadbe...
i sva prava ovog materijala ima Studiio Romeo...
Drugi ne smeju da ga upotrebe na joutubePHARO ORO ORK DEMIRALI NOVO 2012 2013 ERDJAN BERNAT Energy band erol vranje bijav STANISLAV SILISTAREVIC PLAVE ZVEZDE DZAFER DAVID MAMUT VRANJE VRANJA ,Rolex bend,Hüsnü, senlendirici, spiros, kottis, berhan, melodi, demirali, kani, baba, amza Orkestar Universal Bend, Ork Universal, Orkestar Univerzal Bend, Universal bend, Aliosha aliosa SASHO,SASKO,SASHKO,AMZA,amza tairov, JULIJA BIKOV,SOFIA MARINOVA, sevcet keyboard guitar saz baglama music violin keman ismail tunçbilek hüsnü orfei peter ralchev Zlato Diamanti amet korg triton studio extreme m3 pa800 pa1x pro Sevcet Gio Style, Nemacka, Svedska, Sveska, Muharemi Ahmeti, Kristal, Kristali, Kristalija, Ork kristali, Orkestar, Kristal, Vesko, Necko, Caki, Erdjan, Erdan, Erdzan, Erzan,Sali, Vassilis Saleas, KENAN, Fadilj, Sacipi, Sejdo, Feruz, Ogni Momci, Momce,Veselni Momci, Plava Zvezde, Plave Zvezde,Bujanovac,Djemail, Dzemail,Demail,Boni, Bony, Aziz,Azis, VESELINA, OKKA,Hakki, Ibrahim,...

Mitrovica ne vitin 2000 - Nje xhiro nga Ura e gjakut deri te Ura e Ibrit

Channel: Zeri Yne & Total View: 11367


Tags:
mitrovica pas lufte ura gjakut ura iber mitrovica shkatruem besfort video KOSOVA KOSOVO Mitrovica, Kosovo (City/Town/Village)


Add Date: October 21, 2015, 7:54 am & Duration: 00:07:18


Likes: 22 | Dislike: 3


Video Exkluzive nga M1-shi
Mitrovica ne vitin 2000 Nje xhiro nga Ura e gjakut deri tek Ura e Ibrit

Dokumentar "Trashëgimia kulturore në Mitrovicë" - TV MITROVICA PRILL 2012

Channel: RTVMITROVICA & Total View: 5322


Tags:
Dokumentar, MITROVICA, PRILL, 2012


Add Date: May 22, 2012, 8:53 am & Duration: 00:25:12


Likes: 15 | Dislike: 1


Dokumentar "Trashëgimia kulturore në Mitrovicë" - TV MITROVICA PRILL 2012

Mitrovica - Ne qytet 14.02.2016Mitrovica - Ne qytet 14.02.2016
00:07:29February 15, 2016, 4:44 am
Mitrovica - Ne qytet 14.02.2016

Channel: 1 Kafe me Labin & Total View: 30726


Tags:
1 kafe me Labin


Add Date: February 15, 2016, 4:44 am & Duration: 00:07:29


Likes: 73 | Dislike: 15


http://www.facebook.com/pages/1-Kafe-Me-Labin/216113715120497

thaqi ja meshel gojen VUQIQITthaqi ja meshel gojen VUQIQIT
00:05:14December 17, 2018, 2:28 pm
thaqi ja meshel gojen VUQIQIT

Channel: TVOK NEWS & Total View: 117403


Tags:
LAJME, SHQIP, UQK, KLA, KADRI, VESELI, HASHIM, THAQI, RAMUSH, HARADINA, IBRAHIM, RUGOVA, GJYKATA, SPECJALE, LVV, ALBIN, KURTI


Add Date: December 17, 2018, 2:28 pm & Duration: 00:05:14


Likes: 960 | Dislike: 47


#Ekonomia Online TV
thaqi ja meshel gojen VUQIQIT

Video me e re, Rrahja e kengetarit FERO ne diskotek ne Mitrovic.
Linku: http://www.youtube.com/watch?v=eS-Ms6orXHA

mitrovica mahalamitrovica mahala
00:09:09October 28, 2012, 5:59 am
mitrovica mahala

Channel: crno more & Total View: 42820


Tags:
aaa


Add Date: October 28, 2012, 5:59 am & Duration: 00:09:09


Likes: 84 | Dislike: 44


1 Kafe prej Shpisë - Agim Bahtiri (Komuna e Mitrovices ) 04.11.2018

Channel: Radiotelevision 21 [ Official Channel ] & Total View: 10134


Tags:
RTV21, 1 Kafe prej Shpisë, Agim Bahtiri


Add Date: November 4, 2018, 10:29 am & Duration: 00:48:34


Likes: 21 | Dislike: 5


rtv21.tv
#rtv21 #tv21
#radiotelevision21

Romano gjivdipe - by studio tani - mitrovicaRomano gjivdipe - by studio tani - mitrovica
00:10:08January 4, 2015, 11:01 am
Romano gjivdipe - by studio tani - mitrovica

Channel: artan bajrami & Total View: 30683


Tags:
romano gjivdipe


Add Date: January 4, 2015, 11:01 am & Duration: 00:10:08


Likes: 46 | Dislike: 14


o materijal si nov 2014 , lachardo ko jan 2015

by studio tani

Kosovska Mitrovica / Auto kameromKosovska Mitrovica / Auto kamerom
00:12:17August 16, 2013, 8:54 am
Kosovska Mitrovica / Auto kamerom

Channel: Косовска Митровица & Total View: 85762


Tags:
Kosovska Mitrovica (City/Town/Village), Kosovo (Countries), Kosovo je Srbija, Kosovska, TV Most, Srbija, Autonomous Community Of Spain (Governmental Jurisdiction), Auto kamera, Country (Ontology Class), serbia, Serbia (Country), Serbs (Ethnicity), Serbian Orthodox Church (Religion)


Add Date: August 16, 2013, 8:54 am & Duration: 00:12:17


Likes: 331 | Dislike: 64


U toku voženje automobilom kroz grad,kamera je postavljena na krov automobila i tako je snimljeno sve što je ugao mogao da uhvati.Veliki broj detalja je kamera uspela da zabeleži.

Kush e nisi luften ma i pari TV Mitrovica 2/5Kush e nisi luften ma i pari TV Mitrovica 2/5
00:21:27May 18, 2013, 4:22 am
Kush e nisi luften ma i pari TV Mitrovica 2/5

Channel: amulaj & Total View: 8198


Tags:
lush mulaj, saim tahiraj, tv mitrovica, shoqata humanitare sali cekaj, sali cekaj, ekrem sheholli, kush e nisi luften ma i pari


Add Date: May 18, 2013, 4:22 am & Duration: 00:21:27


Likes: 11 | Dislike: 1


Kush e nisi luften ma i pari TV Mitrovica 2/5

Genti sofra TV MITROVICAGenti sofra TV MITROVICA
00:13:13February 22, 2013, 5:45 am
Genti sofra TV MITROVICA

Channel: RTVMITROVICA & Total View: 6239


Tags:
No Video Tags


Add Date: February 22, 2013, 5:45 am & Duration: 00:13:13


Likes: 4 | Dislike: 2


Gentian Gojani programi festiv i TV MITROVICA 2013

Shingjergji i Magjupve ne Mitrovic 2011 (03)Shingjergji i Magjupve ne Mitrovic 2011 (03)
00:01:17May 11, 2011, 12:40 pm
Shingjergji i Magjupve ne Mitrovic 2011 (03)

Channel: bareliantena01 & Total View: 147674


Tags:
Shingjergji, Magjupve, Mitrovic, 2011, (03)


Add Date: May 11, 2011, 12:40 pm & Duration: 00:01:17


Likes: 40 | Dislike: 21


Aktet kundërligjore të Policisë së Kosovës dhe Kryetarit të Mitrovicës me vota të vjedhura.

Channel: RTVMITROVICA & Total View: 384


Tags:
Aktet, kundërligjore, , Policisë, , Kosovës, dhe, Kryetarit, Mitrovicës, vota, vjedhura.


Add Date: July 19, 2012, 7:05 am & Duration: 00:18:21


Likes: 0 | Dislike: 0


Aktet kundërligjore të Policisë së Kosovës dhe Kryetarit të Mitrovicës me vota të vjedhura.

Kush e nisi luften ma i pari TV Mitrovica 3/5Kush e nisi luften ma i pari TV Mitrovica 3/5
00:21:28May 18, 2013, 10:06 am
Kush e nisi luften ma i pari TV Mitrovica 3/5

Channel: amulaj & Total View: 8281


Tags:
www.salicekaj.com, kush e nisi luften ma i pari, lush mulaj, saim tahiraj, shoqata humanitare sali cekaj, komandant sali cekaj, sali cekaj, intervist me ekrem shehollin, ekrem sheholli


Add Date: May 18, 2013, 10:06 am & Duration: 00:21:28


Likes: 27 | Dislike: 2


Kush e nisi luften ma i pari TV Mitrovica 3/5

PLAKU NE MITROVICEPLAKU NE MITROVICE
00:01:04March 17, 2012, 4:56 am
PLAKU NE MITROVICE

Channel: Albanian Power & Total View: 201318


Tags:
PLAKU, MITROVICE


Add Date: March 17, 2012, 4:56 am & Duration: 00:01:04


Likes: 298 | Dislike: 19


Kumanovarët Ali Ahmeti erdhi me polici si Millosheviqi

Channel: Televizioni Shenja & Total View: 42862


Tags:
No Video Tags


Add Date: December 4, 2016, 1:34 pm & Duration: 00:02:44


Likes: 79 | Dislike: 25


FAMILJA SIRIANE NE PRIZRENFAMILJA SIRIANE NE PRIZREN
00:03:06May 7, 2015, 6:12 am
FAMILJA SIRIANE NE PRIZREN

Channel: tchprn2006 & Total View: 58645


Tags:
TOP CHANNEL KOSOVA SYRIAN REFUGEES BEKRI SHISHMAN PRIZREN


Add Date: May 7, 2015, 6:12 am & Duration: 00:03:06


Likes: 199 | Dislike: 42


TOP CHANNEL DEGA NE KOSOVE

Mirsad Qerimi: U dorëzuam bashkë me Ndrecajn dhe Rizajn

Channel: National Television ALSAT-M & Total View: 86623


Tags:
Alsat-M


Add Date: March 21, 2017, 8:44 am & Duration: 00:02:54


Likes: 122 | Dislike: 12


Storje suksesi: Alpet zvicerane në fshatrat kosovare

Channel: albinfoch & Total View: 34566


Tags:
albinfo.ch


Add Date: August 23, 2017, 5:18 am & Duration: 00:13:15


Likes: 110 | Dislike: 12


albinfo.ch sjell gjashtë video-portretet e para joshëse të realizuara mbi pjesëtarë të diasporës kosovare që kanë sjellë projekte inovuese dhe me vlerë të shtuar për zhvillimin e qëndrueshëm të Kosovës.

Qëllimi i këtij projekti është të realizohen gjithsej 12 video portrete profesionale të thukëta dhe të një cilësie të lartë mbi individë që kanë jetuar apo jetojnë ende në diasporë. Bëhet fjalë për pjesëtarë të diasporës që kanë konkretizuar një projekt ekonomik, shoqëror, shkencor, kulturor apo me dimensione politike në Kosovë dhe përmes të cilit kontribuojnë në mënyrë të drejtpërdrejtë në ndryshimet pozitive në Kosovë, sikurse në planin zhvillimor shoqëror, ekonomik dhe demokratik.

Në serinë e parë të realizuar nga ekipi i albinfo.ch bëhet fjalë për projektet: Baruti-Call center, Universiteti për Biznes dhe Teknologji, Fondacioni Bonevet, ferma Bio Alpa, projekti Toka dhe Green House. Të gjitha këto projekte që dallohen janë realizuar nga kosovarë që kanë jetuar apo jetojnë ende jashtë vendit.

Në vjeshtë albinfo.ch do t’ ju sjellë edhe gjashtë portrete të tjera “Storje suksesi” që dëshmojnë konkretisht se në ç’ mënyrë diaspora është forcë...

Tre minuta në Kçiq të Madh Mitrovicë Kosovë EminIbishi

Channel: Emin Ibishi & Total View: 23708


Tags:
kqiq, madh, mitrovic, Emin, vushtrri, kqiqi, kosov, Qerim, Beka, Enver, Ibishi, Islam, Beqiri, culture, travel, log, museum


Add Date: March 29, 2007, 1:21 am & Duration: 00:03:23


Likes: 26 | Dislike: 1


Mars 2007 Kçiq i Madh kqiqi prishtinë prizren kosovë mitrovicë Skënderaj

Ja kush qëndron pas atentatit ndaj Rugovës?Ja kush qëndron pas atentatit ndaj Rugovës?
00:02:21October 13, 2016, 3:34 am
Ja kush qëndron pas atentatit ndaj Rugovës?

Channel: Tribuna Channel & Total View: 74601


Tags:
Tribuna, Channel


Add Date: October 13, 2016, 3:34 am & Duration: 00:02:21


Likes: 45 | Dislike: 31


Tribuna Channel

Shekip Fazliu tregon se cila ishte atmosfera në Familjen Jashari një natë para sulmit

Channel: Gazeta Express & Total View: 72954


Tags:
Gazeta Express, Adem Jashari, Drenica, Prekazi, UCK


Add Date: March 4, 2016, 1:00 pm & Duration: 00:03:07


Likes: 83 | Dislike: 2


“Kumanova”, jep fjalën përfundimtare Sami Ukshini – Sokoli

Channel: National Television ALSAT-M & Total View: 29992


Tags:
Alsat-M


Add Date: August 31, 2017, 6:14 am & Duration: 00:02:57


Likes: 40 | Dislike: 11


Flladi - Një Mitrovicë ndryshe 20 08 2018Flladi - Një Mitrovicë ndryshe 20 08 2018
00:40:30August 20, 2018, 9:45 am
Flladi - Një Mitrovicë ndryshe 20 08 2018

Channel: Kohavision & Total View: 3500


Tags:
oficial, tv shqip, zyrtar, kanali, video shqip, ktv, televizionet shqip, 2018, koha official, kohavizion, ktv koha, koha, kohavision, shqip, vision, chanel, kohaofficial, shpend lipa, vizion, channel, youtube, official


Add Date: August 20, 2018, 9:45 am & Duration: 00:40:30


Likes: 16 | Dislike: 1


Flladi i realizuar kësaj rradhe në qytetin e Mitrovicës, një Mitrovicë ndryshe, qysh nuk jemi mësuar ta shohim në media ose në materiale të ndryshme kushtuar këtij qyteti të Kosovës.

Autor: Shpend Lipa

Kameramanë: Atdhe Muriqi & Alban Raci

Montazher: Bujar Bërbatovci

Mysafirë: Granit Qollaku, Mihrije Braha, Bajram Bajrami, Gani Berani, Shyqri Berani dhe Ismajl Syla.