MoviesDB

regalos - Order by Related Videos

DPT JUGAK TGK Y15ZR YG MENANG 160K | ECU SHOP MCM NICE!

Channel: Agarev & Total View: 221322


Tags:
No Video Tags


Add Date: September 9, 2018, 9:16 am & Duration: 00:11:01


Likes: 1599 | Dislike: 234


Assalamualaikum dan selamat sejahtera gaiss

Video kalini korang dgr aku ckap nice jer yg bnyak... Hahah

For any business iniquiry : [email protected]

Follow me on :
Instagram - saiful_agarev

DIN SOYA BERTEMU DEEN MAJU PENANGDIN SOYA BERTEMU DEEN MAJU PENANG
00:10:52August 7, 2018, 5:36 am
DIN SOYA BERTEMU DEEN MAJU PENANG

Channel: Bob Yp & Total View: 68192


Tags:
No Video Tags


Add Date: August 7, 2018, 5:36 am & Duration: 00:10:52


Likes: 1178 | Dislike: 49


Nak beli sticker melalui COD/POS. Boleh beli dengan DIN SOYA - +60126459097

NAK BELI MINYAK NT-10 SILA ORDER SINI - http://bit.ly/2uc7pBD

NAK BELI ENGINE OIL NT-10 - HANYA DI SHOPPEE - http://shopee.com.my/Motorcycle-Y15ZR-LC135-EX5-Engine-Oil-Nt10-Racing-1-Liter-%E3%80%9010W-40-or-20W-50-%E3%80%91-i.59634534.965752158

SEBARANG PERSOALAN BOLEH RUJUK SINI - http://nt10malaysia.my

Piaw!! Honda C70 Enjin Ex5 Head and Block W125, Carb Uma

Channel: Pelesit Selatan & Total View: 542150


Tags:
honda C70, honda bulat, wave125, head and block, honda c70 racing, honda c70 drag, honda c70 modified, honda c70 modifikasi, honda passport c70, honda passport, pelesit selatan, เวฟ125, wave 125, เวฟ125แต่งสวย, rempit, mat moto


Add Date: March 28, 2017, 4:46 am & Duration: 00:00:52


Likes: 1208 | Dislike: 109


Piaw!! Honda C70 Enjin Ex5 Head and Block W125 Carb Uma. Agak2 kalau test boleh dapat berapa speed? Hehe. Jangan marah enjoy video ni. Pomen2 malaysia memang kreatif dan serba boleh.

Sila subcribe channel youtube kami http://www.youtube.com/c/PelesitSelatan untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com

125Z TEST TOP SPEED SPEC 62 VS DIN SOYA125Z TEST TOP SPEED SPEC 62 VS DIN SOYA
00:14:05October 27, 2018, 6:04 pm
125Z TEST TOP SPEED SPEC 62 VS DIN SOYA

Channel: Bob Yp & Total View: 120312


Tags:
No Video Tags


Add Date: October 27, 2018, 6:04 pm & Duration: 00:14:05


Likes: 2840 | Dislike: 93


KEDAI BOB YP - http://imotorbike.my/en/store/bob-yp

FOLLOW

INSTAGRAM BOB YP - http://www.instagram.com/bob_yp/?hl=en

INSTAGRAM DIN SOYA - http://www.instagram.com/din.soya/?hl=en

Nak beli sticker/baju/cap melalui COD/POS. Boleh beli dengan DIN SOYA - +60126459097

Gengtayarbesar- ride pergi kubang menerong pulau pinangGengtayarbesar- ride pergi kubang menerong pulau pinang
00:06:04September 10, 2018, 5:33 pm
Gengtayarbesar- ride pergi kubang menerong pulau pinang

Channel: Geng Tayar Besar & Total View: 455719


Tags:
No Video Tags


Add Date: September 10, 2018, 5:33 pm & Duration: 00:06:04


Likes: 3375 | Dislike: 176


Gtb ride ysuku yamaha y15 honda rs motorcup superbike roadtrip

akak bakar line ptg2..lawa la pulak motor dia..akak bakar line ptg2..lawa la pulak motor dia..
00:01:10September 12, 2017, 7:05 am
akak bakar line ptg2..lawa la pulak motor dia..

Channel: Bulat channel & Total View: 253669


Tags:
line, bakar, awek, yamaha, rxz, double r, kawasaki, mantap, malaysia, fly, viral


Add Date: September 12, 2017, 7:05 am & Duration: 00:01:10


Likes: 770 | Dislike: 85


........

pelesit rayau malaysia ride sk 6.0 2016pelesit rayau malaysia ride sk 6.0 2016
00:05:30December 8, 2016, 7:48 am
pelesit rayau malaysia ride sk 6.0 2016

Channel: PRM UNIVERSAL PRODUCTION & Total View: 286404


Tags:
No Video Tags


Add Date: December 8, 2016, 7:48 am & Duration: 00:05:30


Likes: 1717 | Dislike: 56


jangan lupa share dan follow ig pelesitrayaumalaysia_

Nak tumpang ? Seat Belakang Masih Kosong, Awek RR 😉🙈

Channel: Pelesit Selatan & Total View: 50898


Tags:
pelesit selatan, mat moto, rempit, awek rr, cute, seat kosong, nak tumpang, kapcai jahat, arena moto, jentera pejuang, naik double, double rr, kips, semakin di depan, kawasaki kips, kawasaki rr, kriss, naik smp raga, kawasaki rr vs awek, awek hot, awek comel, minah rempit


Add Date: May 14, 2018, 8:10 am & Duration: 00:01:08


Likes: 271 | Dislike: 38


Nak tumpang ? Seat Belakang Masih Kosong, Awek RR 😉🙈 Cute la awek naik rr ni. Moto lawa automatik kalau awek naik lagi la lawa. Korang jangan tergugat ye. Zaman dulu2 admin teringat awek naik kriss kalau boleh smp ke atas raga. Xtau pasal apa jadi mcm tu boleh sape terangkan. Zaman sekarang dh kurang dh ase. Dulu jadi satu trend kot..

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami http://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com

250km/h Lady Rider - Karak Highway250km/h Lady Rider - Karak Highway
00:13:32September 18, 2017, 9:24 am
250km/h Lady Rider - Karak Highway

Channel: RN675 & Total View: 1617318


Tags:
sony malaysia, sony action cam, x3000


Add Date: September 18, 2017, 9:24 am & Duration: 00:13:32


Likes: 4225 | Dislike: 1099


Rutin hujung minggu, ride sambil buat kawan baru
.
#sonyactioncam #sonymalaysia #x3000 #rn675 #BMWs1000rr #s1000rr #ducatisports1000

Serlahkan Kehebatan Ultramu 8.0 2017 Kawasaki kuning hayabusa Malaysia

Channel: Naqiu Roshe & Total View: 1543164


Tags:
No Video Tags


Add Date: November 18, 2017, 1:34 am & Duration: 00:09:31


Likes: 5905 | Dislike: 1010


Jangan kecam

Back To School Kaki Pacak Jb feat Kelibat Gadis Selatan

Channel: Pelesit Selatan & Total View: 1158307


Tags:
pelesit selatan, mat moto, rempit, Kelibat Gadis Selatan, superbike, 125z, moto rare, back to school, kaki pacak jb, ride superbike, awek superbike, minah rempit, kembali sekolah, mat motor


Add Date: February 7, 2017, 7:05 am & Duration: 00:01:15


Likes: 3449 | Dislike: 771


Mannequin Challenge
Back To School
Kaki Pacak Jb feat Kelibat Gadis Selatan
Credit to Kaki Pacak Jb
#superbike#125zr#rare
#kelibatgadis#kakipacak

Kredit Hazirah Izzudin

P/s: Maaf Music terpaksa diubahsuai mengikut kesesuaian

Sila subcribe channel youtube kami http://www.youtube.com/c/PelesitSelatan untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.my

Tik tok terbaru geng2 motor and keretaTik tok terbaru geng2 motor and kereta
00:04:24July 11, 2018, 4:15 am
Tik tok terbaru geng2 motor and kereta

Channel: tik tok fun & Total View: 93231


Tags:
No Video Tags


Add Date: July 11, 2018, 4:15 am & Duration: 00:04:24


Likes: 713 | Dislike: 43


KAWASAKI RR KECUNDANGKAWASAKI RR KECUNDANG
00:05:51May 27, 2017, 10:38 pm
KAWASAKI RR KECUNDANG

Channel: scha eifa & Total View: 593703


Tags:
#RR


Add Date: May 27, 2017, 10:38 pm & Duration: 00:05:51


Likes: 2447 | Dislike: 376


AKHIRNYA

DYNO EXHAUST YOSHIMURA KAT Y15ZR SPEC 65DYNO EXHAUST YOSHIMURA KAT Y15ZR SPEC 65
00:13:29January 16, 2019, 4:54 pm
DYNO EXHAUST YOSHIMURA KAT Y15ZR SPEC 65

Channel: Bob Yp & Total View: 46581


Tags:
No Video Tags


Add Date: January 16, 2019, 4:54 pm & Duration: 00:13:29


Likes: 1856 | Dislike: 28


Offer RM70 dapat 2set = 12 Botol siap pos kembali.

Dapatkan selagi stock masih ada.

Berminat nak beli sila tekan sini http://goo.gl/cN7fSy (Pek Pemulihan Extra)

KEDAI BOB YP - http://imotorbike.my/en/store/bob-yp

FOLLOW

INSTAGRAM BOB YP - http://www.instagram.com/bob_yp/?hl=en

INSTAGRAM DIN SOYA - http://www.instagram.com/din.soya/?h...

Nak beli sticker/baju/cap melalui COD/POS. Boleh beli dengan DIN SOYA - +60126459097

Tengah Sedap Ride Santai Y15ZR Bakar LINE!!! Ajak Race!

Channel: Hazree Fitri & Total View: 1210311


Tags:
kawasaki, yamaha, y15zr, y150zr, z250, r25, honda, cbr, cbr650f, benelli, tnt300, karak, lemang, toki, genting, bentong, pahang, race, racing, lumbaharam, pelesit, pelesitbikers, pelesitselatan, topspeed, lc135, jiwakelajuan, rider, riding, ride, malaysia, malay, motor, motorsport, raceline, fullspeed, adrenaline, rush, eatsleepriderepeat, safety, fun, weekendride, enjoy, sunday


Add Date: May 14, 2017, 10:23 am & Duration: 00:04:28


Likes: 3559 | Dislike: 1043


Weekend Ride from Lemang To'ki bentong to Genting Highlands.
Y15ZR jahat nak cuba nasib, mungkin dah modi sebab pernah try dgn std top 130++ je

Video xde unsur sindiran or kecaman. Sekadar video weekend ride yg biasa, jumpa rider y15 kt petron genting steady. Thumbs up !!
Before leave a comment, make sure use your brain first.

Akak Sisto Belanja Fly, Abam kapcai jangan tergugat !

Channel: Pelesit Selatan & Total View: 1208711


Tags:
pelesit selatan, mat moto, rempit, minah moto, minah rempit, awek superbike, awek rr, awek moto hijau, nurul amira hamzah, memey, minah tudung, minah rempit main, kelibat gadis selatan, dikecam, aksi minah rempit, rempit terengganu, awek, Personal Injury Lawyers, Motor Insurance Quote


Add Date: March 8, 2017, 6:57 pm & Duration: 00:00:55


Likes: 4937 | Dislike: 538


Akak Sisto Belanja Fly, Abam kapcai jangan tergugat ! Awek moto ride santai je ni. Tak perlu korang nak komen garisan tak putus putus plak. Ok la kan menghiburkan hati kita ayik abam je bg la akak plak baru berseri.

Kredit : Nurul Amira Hamzah & Memey

Sila subcribe channel youtube kami http://www.youtube.com/c/PelesitSelatan untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.my

Im not alone (instagram@muceedz)Im not alone ([email protected])
00:01:22December 24, 2016, 6:15 am
Im not alone ([email protected])

Channel: Mursyid Mulyadi & Total View: 1151684


Tags:
No Video Tags


Add Date: December 24, 2016, 6:15 am & Duration: 00:01:22


Likes: 10666 | Dislike: 235


RXZ Gaban buat hal la.. XDRXZ Gaban buat hal la.. XD
00:01:30December 24, 2018, 12:17 am
RXZ Gaban buat hal la.. XD

Channel: gabansaleh 19 & Total View: 294034


Tags:
gaban saleh, gabansaleh19, gaban 19, rxz, bob yp, din soya, whyzul, yamaha rxz


Add Date: December 24, 2018, 12:17 am & Duration: 00:01:30


Likes: 2311 | Dislike: 147


Video suka2. Lama tak post youtube

Restore RXZ flat tingkat 4 yang tiada lift, tabah betul owner

Channel: Pelesit Selatan & Total View: 152173


Tags:
pelesit selatan, mat moto, rempit, flat, restore rxz, 2 stroke, rumah flat, Palee Ipoh, Mohd Fazli Chek Pee, 135 yamaha, yamaha, rxz vs 125z, rxz for sale, still the boss, king highway, pelesit bikers, kaki pacak, bikers ranger, kapcai jahat, jentera pejuang, rxz setting, rxz 135, rxz 5 speed, rxz malaysia, rxz mili, rxz bosch


Add Date: May 17, 2018, 8:23 am & Duration: 00:04:51


Likes: 1605 | Dislike: 61


Restore RXZ flat tingkat 4 yang tiada lift, tabah betul owner
RXZ nie sy restore dalam rumah flat tingkat 4 yang tiada lift. Mmg mustahil untuk bawa sebiji rxz turun kerana tangga yg sempit. Oleh itu rxz yg dah siap restore nie perlu dibuka balik seperti sebelum dibawa naik. Ramai yg tanya dalam video sebelum nie mcm mana sy bawa turun rxz ni. So nie video khas sy sediakan untuk sesiap yg ingin tahu....Hope korang enjoy!!

Kredit fb:
Mohd Fazli Chek Pee (Palee Ipoh)

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami http://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com

Rahsia Wheelie GabanRahsia Wheelie Gaban
00:10:33January 2, 2019, 6:06 am
Rahsia Wheelie Gaban

Channel: gabansaleh 19 & Total View: 357063


Tags:
gaban, gaban saleh, tutorial wheelie, gaban wheelie, rxz, yamaha, yamaha r, rahsia wheelie


Add Date: January 2, 2019, 6:06 am & Duration: 00:10:33


Likes: 7443 | Dislike: 236


Jangan lupa like videonya

Minah MotoMinah Moto
00:11:41October 18, 2018, 7:08 am
Minah Moto

Channel: Alieff Irfan & Total View: 3576658


Tags:
Minah Moto, Mat Rempit, Minah Rempit, Muceedz, Jentera dua roda, alieff irfan, syahmi sazli, era fm, zukie mohamad, asa production, mael atau mel, mrkokom, islam yahudi, pertandingan pantun zukie, live facebook zukie oyot, syinta gila, santesh amalina, polis evo 2, perasaanku, atta halilintar, santai anak utara, girlfriend tomboy, murahnya maruah awak, Bob yp, galeri kereta, meletop, rxz


Add Date: October 18, 2018, 7:08 am & Duration: 00:11:41


Likes: 47081 | Dislike: 6304


Why So Serious ?

Minah moto ini adalah sambungan untuk Mat Rempit yang alieff pernah upload 2 bulan lepas

Gadis Kampung 2Gadis Kampung 2
00:10:41October 5, 2018, 7:34 am
Gadis Kampung 2

Channel: Alieff Irfan & Total View: 1364543


Tags:
alieff irfan, syahmi sazli, bobo dimana parody, bobo dimana, salahkah aku begini, kokom, mtas production, zukie muhd, asa production, PTPTN bukan segala galanya, mat rempit, jangan pandang sebelah mata, islam yahudi!, live facebook, ubat stress, ragaman, perasaanku fieya julia, sir uzairi, atta halilintar, berani cikgu nak rotan saya, malaysian youtuber, ria ricis


Add Date: October 5, 2018, 7:34 am & Duration: 00:10:41


Likes: 24330 | Dislike: 763


Why So Serious ?

Gadis Kampung ni memang menawan eh ?

Tajaan Khas :
True Colours By Diva Asia

Music by :
Pernah - The Cranial Cover
Sesungguhnya Aku - The Cranial Cover
Kata Akhirmu - The Cranial Cover