MoviesDB

top 10 anime with badass male leaf - Order by Related Videos

SUPER VIVA - Image AdSUPER VIVA - Image Ad
00:00:48October 31, 2014, 6:47 am
SUPER VIVA - Image Ad

Channel: TATAMATA & Total View: 273944


Tags:
superviva, super, commercial, market, fruit, vegetables, meat, mish, zbritje, sale, stupcat, offchestra, family, supermarket, minimarket, viva, meda


Add Date: October 31, 2014, 6:47 am & Duration: 00:00:48


Likes: 181 | Dislike: 61


Gjera super t'lira t'mira veq ne - SUPER VIVA
Concept & Produced: Tatamata
Music: Offchestra

Zbritje e madhe në Tekstil në Viva Fresh Store!Zbritje e madhe në Tekstil në Viva Fresh Store!
00:00:22January 14, 2015, 6:49 am
Zbritje e madhe në Tekstil në Viva Fresh Store!

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 3598


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: January 14, 2015, 6:49 am & Duration: 00:00:22


Likes: 3 | Dislike: 0


Oferta vlen 9-15 Janar 2015!
Oferta vlenë në këto pika:
8. Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë (Mitrovicë),
10. Lagjja Arbëria (Gjilan),
17. Rr. Fusha e Pejës (Pejë),
20. Sheshi Adem Jashari (Malishevë),
dhe 21. Rr. Mic Sokoli (Vushtrri).

Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

As mos e ndal, as mos prit, Mbushe Gepekun! 19-20-21 Maj 2017 deri 60% Zbritje

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 34662


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: May 18, 2017, 5:01 am & Duration: 00:01:23


Likes: 18 | Dislike: 6


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Shefi Nuk O' K'tu 20-21 Dhjetor 2016!Shefi Nuk O' K'tu 20-21 Dhjetor 2016!
00:01:23December 19, 2016, 7:07 am
Shefi Nuk O' K'tu 20-21 Dhjetor 2016!

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 41542


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: December 19, 2016, 7:07 am & Duration: 00:01:23


Likes: 46 | Dislike: 10


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Viva Fresh Store Babadimri ju mirpret se bashku te festojm

Channel: Limi FILMS & Total View: 3545


Tags:
No Video Tags


Add Date: December 22, 2015, 4:30 pm & Duration: 00:00:53


Likes: 4 | Dislike: 3


ETC GostivarETC Gostivar
00:00:44June 24, 2015, 3:11 am
ETC Gostivar

Channel: TV2 Gostivar & Total View: 8103


Tags:
tv2, tvdue, gostivar, lajme, lajmet, maqedoni, lokale, nga, gostivari, shqip, fshatrat


Add Date: June 24, 2015, 3:11 am & Duration: 00:00:44


Likes: 0 | Dislike: 0


Veshu me 24 euro duke kursyer 30 euro në Viva Fresh Store

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 722


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: November 19, 2018, 11:26 pm & Duration: 00:00:26


Likes: 0 | Dislike: 0


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Blej 2 produkte, merr 1 PA PARE (14 vjet bereqet... 14 ditë festë...)

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 20774


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: November 28, 2017, 1:27 pm & Duration: 00:01:09


Likes: 7 | Dislike: 5


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Zbritje në Dekorime në Viva Fresh Store! prej 16 dhjetor 2014!

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 5747


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: December 18, 2014, 1:19 am & Duration: 00:00:30


Likes: 6 | Dislike: 2


-Zbritje deri 60% në Dekorime.
-Zbritje deri 55% në drita dekoruese për bredh, kapela dekoruese dhe në kostume për babadimër.
-Zbritje Deri në 40% ne te gjitha llojet e bredhave

Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Ka filluar Festa e Vitit të Ri 2016 në Viva Fresh Store

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 11980


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: December 13, 2016, 1:23 am & Duration: 00:00:34


Likes: 16 | Dislike: 3


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

BLACK FRIDAY DERI 80% ZBRITJE (Fashion)BLACK FRIDAY DERI 80% ZBRITJE (Fashion)
00:00:48November 23, 2017, 3:16 pm
BLACK FRIDAY DERI 80% ZBRITJE (Fashion)

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 5295


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: November 23, 2017, 3:16 pm & Duration: 00:00:48


Likes: 7 | Dislike: 1


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Abi Center HD ReklamaAbi Center HD Reklama
00:01:02September 10, 2013, 4:33 pm
Abi Center HD Reklama

Channel: ProductionFrames & Total View: 5358


Tags:
official, video, 2013, new, music, shqip, kosova, kosovo, albania, albanian, onairmusic


Add Date: September 10, 2013, 4:33 pm & Duration: 00:01:02


Likes: 4 | Dislike: 2


Frames Videos Production
044-115-365

Oferta teknike 1 TVOferta teknike 1 TV
00:00:37June 16, 2017, 5:48 am
Oferta teknike 1 TV

Channel: ETC Elkos Trading Center & Total View: 3111


Tags:
No Video Tags


Add Date: June 16, 2017, 5:48 am & Duration: 00:00:37


Likes: 3 | Dislike: 0


14 Vjet Bereqet, 14 Ditë Festë, Për Ditëlindjen e 14, në Viva Fresh Store

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 20415


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: November 27, 2017, 3:11 am & Duration: 00:00:54


Likes: 13 | Dislike: 6


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Happy Halloween - Viva Fresh Store!Happy Halloween - Viva Fresh Store!
00:00:25October 28, 2013, 6:54 am
Happy Halloween - Viva Fresh Store!

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 6048


Tags:
No Video Tags


Add Date: October 28, 2013, 6:54 am & Duration: 00:00:25


Likes: 5 | Dislike: 0


Vjedhja ne Viva Fresh FerizajVjedhja ne Viva Fresh Ferizaj
00:00:15November 8, 2016, 2:11 am
Vjedhja ne Viva Fresh Ferizaj

Channel: Demokracia Studentore & Total View: 14315


Tags:
vjedhje


Add Date: November 8, 2016, 2:11 am & Duration: 00:00:15


Likes: 3 | Dislike: 6


ETC Top oferta ne BazenaETC Top oferta ne Bazena
00:00:29July 6, 2013, 2:40 am
ETC Top oferta ne Bazena

Channel: petrit kelmendi & Total View: 49343


Tags:
No Video Tags


Add Date: July 6, 2013, 2:40 am & Duration: 00:00:29


Likes: 28 | Dislike: 11


Star Weekend - 5-6 Mars Deri 70% ulje cmimesh ne Qindra produkte

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 5681


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: March 3, 2016, 6:09 am & Duration: 00:00:57


Likes: 0 | Dislike: 0


Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Super Viva - Unë po di, unë po i grahi ...Super Viva - Unë po di, unë po i grahi ...
00:00:35November 20, 2015, 2:42 am
Super Viva - Unë po di, unë po i grahi ...

Channel: TATAMATA & Total View: 31886


Tags:
tatamata, superviva, super, viva, supermarket, reklama, commercial, arri, alexa, kosovo, prishtina, Advertising, Commercials, Ads


Add Date: November 20, 2015, 2:42 am & Duration: 00:00:35


Likes: 28 | Dislike: 6


Super Viva - Unë po di, unë po i grahi ...
Concept and Production by: Tatamata.tv

ETC Reklama AriuETC Reklama Ariu
00:01:20May 28, 2014, 6:51 am
ETC Reklama Ariu

Channel: ETC Elkos Trading Center & Total View: 67218


Tags:
No Video Tags


Add Date: May 28, 2014, 6:51 am & Duration: 00:01:20


Likes: 52 | Dislike: 17


Arifhikmeti ka fitau banesën me Viva Fresh Store!Arifhikmeti ka fitau banesën me Viva Fresh Store!
00:00:53October 23, 2014, 4:20 am
Arifhikmeti ka fitau banesën me Viva Fresh Store!

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 207442


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë, Arifhikmeti, O sa mire, Viva fresh store, VFS, o samire, o sa mire, tuzi, humor, banesa, loja shperblyese


Add Date: October 23, 2014, 4:20 am & Duration: 00:00:53


Likes: 597 | Dislike: 27


LOJË E MADHE SHPËRBLYESE
Luaj per 7 Banesa në Viva Fresh Store!
Loja zgjat deri më 21 Nëntor 2014!

Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

M&M's Reklama MiskaM&M's Reklama Miska
00:00:21January 9, 2013, 8:20 am
M&M's Reklama Miska

Channel: Lecawkulki & Total View: 145975


Tags:
M&M's, M&M, M&Ms, reklama M&Ms, M&Ms miska


Add Date: January 9, 2013, 8:20 am & Duration: 00:00:21


Likes: 305 | Dislike: 35


Czekoladowe M&M's. Mają wzięcie.

Të gjitha llojet e dhuratave i keni gati për 7 dhe 8 Mars në Viva Fresh Store

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 22066


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: March 5, 2018, 1:08 pm & Duration: 00:00:44


Likes: 3 | Dislike: 1


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

14 Vjet Bereqet, 14 Ditë Festë, Për Ditëlindjen e 14, në Viva Fresh Store (Fashion)

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 4704


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: November 27, 2017, 3:56 am & Duration: 00:01:11


Likes: 1 | Dislike: 0


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Ditët e Pastrimit në Viva Fresh Store Prej 3 – 15 Maj 2017

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 3747


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: May 4, 2017, 1:20 am & Duration: 00:00:46


Likes: 1 | Dislike: 1


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Shefi e ka ditëlindjen dhe ka hap zemrën për të gjithë konsumatorët!

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 33879


Tags:
Viva, Fresh, Store, Lypjan, Prishtine, Kamenic, Viti, Shtime, Mitrovice, Kosove, Ferizaj, Gjilan, Malisheve, Peje, Prizren, Mall, Shop, Shopping, Sale, Discount, Zbritje, Gjakove, Therandë


Add Date: May 25, 2017, 2:15 am & Duration: 00:01:01


Likes: 31 | Dislike: 5


www.vivafresh-rks.com
Facebook: http://bit.ly/VivaFacebook
YouTube: http://bit.ly/VivaYouTube
Instagram: http://bit.ly/VivaInstagram

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Hapja e Viva Fresh Store ne Lypjan 26 Prill 2013!

Channel: Viva Fresh Store & Total View: 38174


Tags:
No Video Tags


Add Date: June 3, 2013, 5:28 am & Duration: 00:03:29


Likes: 39 | Dislike: 12


ETC Loja ShperblyeseETC Loja Shperblyese
00:00:49June 29, 2017, 1:44 am
ETC Loja Shperblyese

Channel: Florentina Krasniqi & Total View: 79503


Tags:
ETC Loja Shperblyese


Add Date: June 29, 2017, 1:44 am & Duration: 00:00:49


Likes: 58 | Dislike: 13